Szoftverek

Bevezetés a kereskedelmi és nyílt forráskódú vezérlőszoftver platformokba.

 

Nyilt forrású:

Az ok amiért sokan a nyílt forráskódú szoftvereket választják, hogy teljesen ingyenesek, és szabadon módosíthatóak az igényeknek megfelelően. Ezekhez a programokhoz nem nyújtunk közvetlen támogatást, bár UniPi kompatibilisek. Használatukhoz (mintegy plusz rétegként a hardver és szoftver közé) szükséges az ingyenes EVOK szoftver használata.

 

 • – Az EVOK a hivatalos szoftverünk, melyet még most is továbbfejlesztünk, frissítünk és mindig támogatni fogunk. Egy vékony réteget képez a hardver és a komplexebb szoftverek (FHEM, Node-RED, saját scriptek stb…) között. Ajánlott fejlesztőknek és az ő szoftvereikhez.
 • – a Fhem egy szerver szoftver otthoni automatizáláshoz. A legjobb kompatibilitást nyújtja a vezérelhető hardverekhez Európában. Tökéletes megoldás a vezetékes és vezeték nélküli technológiák kombinálásához. Biztosítunk hozzá egy előkészített csomagot az e-shopban a könnyű telepítéshez. Származási helye Németország.
 •  – Nyílt forrású platform az IBM-től. Könnyen programozható, gyors rajta fejleszteni és lehetővé teszi a vizuális programozást. Hatalmas blokk könytárral rendelkezik, lehetővé téve sok szolgáltatás és hardver összekötését. Ez a legjobb szoftver felhő alapú megoldásokhoz.
 •  – Egy másik kiemelkedő nyílt platform ami a haladók igényeit is kielégíti. Gyors és könnyű fejlesztés.
 •  egy nyílt platform otthoni automatizálás vezérléshez. A webes felhasználói felület HTML5 alapú és minden böngésző támogatja. Több operációs rendszert támogat, akár PC vagy mobil, és lehetővé teszi a riasztásokat és értesítéseket.
 •  - A Pimatic egy otthon automatizálás keretrendszer ami node.js-en fut. Ez biztosít egy közös bővíthető platformot a ház vezérléshez és automatizálási feladatokhoz. Egységes felületű, web alapú és támogatja a bővítéseket.
 • - a DomotiGa egy nyílt forráskódú szoftver Hollandiából otthoni automatizálás vezérléshez. Linuxra készült és Gambas Basic-ben van programozva . Webes kliensről, android ról vagy iphoneról is vezérelhető.

 

Kereskedelmi megoldás (A UniPi nyújtja hozzá a támogatást)

Ezek a platformok professzionális megoldásokat nyújtanak haladó felhasználóknak és összetettebb projektekhez használhatóak. Az ügyfeleknek akik ezt a szoftvert választják a saját UniPi építőkészletükhöz vagy a már feltelepített UniPi szettjükhöz teljes támogatást nyújtunk.

 • – a hivatalos szoftver. Megfelel az IEC 61131-3 szabványnak, UniPi-vel együtt professzionális PLC-t alkot ráadásul a vetélytársaknál jóval olcsóbban. A vásárláskor megkapja a futtatható programot, teljes funkcionalitású IDE és HMI szerkesztőt a webes felhasználói felület szerkesztéshez és 10 adatpontot ingyen tárolhat az adatbázisban teljes élettartam alatt.

 

Kereskedelmi megoldás (A termékeink kompatibilisek, de a szoftver gyártója nyújt hozzá támogatást)

Ezek a platformok kompatibilisek a UniPi-vel de magáncégek fejlesztik és frissítik őket. Mi nem telepítjük őket nem nyújtunk közvetlen támogatást hozzájuk. Szükséges hozzájuk az EVOK szoftver mint kommunikációs réteg.

 •  – ez a szoftver platform különösen a modern ipari automatizálási projektekben való használatra tervezett. A fejlesztésikörnyezet IEC 61131-3 szabványnak megfelelő PLC szoftver programozáshoz.
 • - kereskedelmi platform mely főként ipari megoldásokhoz alkalmas. Az összes szoftver közül a leggyorsabb kommunikációra képes ezáltal alkalmas a valós idejű projektekhez. Hatalmas blokk könytárral rendelkezik és lehetővé teszi a vizuális programozást.
 •  – rendelkezik ingyenes Lite verzióval is, felhasználóbarát platform. Lehetővé teszi a vizuális programozást és a gyors fejlesztést.
 •  - nagyon felhasználóbarát platform az Egyesült Államokból.

 

Az Önt érdeklő szoftver logójára kattintva, vagy az oldal alján található "keresés pontosítása" menüpontban kiválasztva további információkat tudhat meg az adott szoftverről.

 

Keresés pontosítása

Készítette: OpenCart Magyarország
PeTitan UniPi Áruház © 2021