PeTitan Kft. logo 2001 óta a garázsiparban, mostanra több mint
500 műszaki vizsgálóállomáson.
2001 óta a garázsiparban.

Cégbemutató

A PeTitan Kft. garázsipari mérő- és diagnosztikai eszközök és szoftverek gyártásával, forgalmazásával és szervizelésével foglalkozik Magyarországon.

Céljaink

Kiemelkedő minőségű termékek gyártása és forgalmazása versenyképes árakon.
Teljeskörű és magas színvonalú szolgáltatások biztosítása ügyfeleink számára.
Együttműködés külföldi céggekkel fejlesztési, forgalmazási és értékesítési területen.
Jelentős erőforrások biztosítása a kutatás-fejlesztési tevékenységeinkhez.

Cégtörténet

Cégünk 2001-ben alakult a magyarországi garázsipar és műszaki vizsgáztatás szoftveres és hardveres igényeinek kielégítésére. A kisvállalkozás Szegeden kezdte meg a munkáját, egy háromfős informatikai és garázsipari szakember-csapat részvételével. A kezdetekben kifejezetten a műszaki vizsgáztatás és az akkori környezetvédelmi vizsgálat szoftveres megkönnyítése és egy progamba integrálása volt a cél, melynek nagy sikerű eredménye lett a 2004-ben debütált AutoTeszt 2 szoftver. Multifunkciós mivolta, könnyű és gyors használata tette a 2000-es évek közepén az egyik legsikeresebb zöldkártya programmá Magyarországon.

2008-ban az ügyfelek elvárásai, a jogszabályi változások, és az informatika fejlődése együttesen tették szükségessé egy teljesen új mérőszoftver megalkotását. Az AutoTeszt 3 másfél évi fejlesztőmunka után került forgalomba, és elődjéhez képest forradalmian új változásokat hozott a garázsipari szoftverek területén.

Gyorsan közkedveltté vált, szerte az országban több, mint 500 vizsgabázison használják napi szinten műszaki vizsgáztatásra és diagnosztikai mérésekre. Maximálisan felhasználóbarát, letisztult kezelőfelülettel, sok funkcióval rendelkezik.

A kezdetek óta rengeteget bővült a szoftver, fékhatásmérésből 6 különböző mód áll rendelkezésre, és elkészült a tehergépjármű lengéscsillapítottság-mérés, a kerékösszetartás-mérés és a tengelyterhelés-mérés is. Az összes környezetvédelmi osztály hatósági emissziómérését is elvégezhetjük a programban. Tervezésekor kiemelt szerepet kapott az interneten keresztül történő programfrissítés lehetősége, mely a kezdetek óta sikeresen működik, így kiszállás nélkül tudunk újabb és újabb fejlesztéseket nyújtani ügyfeleinek.

Az idő előrehaladtával egyre nagyobb hangsúlyt fektettünk a vizsgáztatáshoz szükséges műszerek és hardvereszközök kifejlesztésére is. Mérnökeink munkájának köszönhetően a PeTitan terméklista folyamatosan bővül.

Jelenleg a szoftver mellett saját gyártású fékpad, lengpad, és holtjátékvizsgáló is található a kínálatban, ezen műszerek vezérlőelektronikájával, és minden erősáramú tartozékával együtt. A hatósági fékméréshez elengedhetetlen padálerőmérőkből háromféle található meg cégünk polcain, ezzel minden jelenlegi műszaki igényt kielégítve. A rádiós nyomástávadó és az OBD-olvasó a legújabb PeTitan termékek.

Fontosabb beszállítóink

Piaci részesedése növekedésével forgalmazói szerepkört is vállalt a cég.
A 2010-es évektől olyan nemzetközileg is elismert beszállítóink lettek, mint az alább felsorolt cégek:

AC Hydraulic – professzionális hidraulikus emeléstechnikai eszközök Dániából
Sice – minőségi olasz emelők és gumiszerviz-berendezések
Bosch – járműdiagnosztika a verhetetlen kategóriából
Beissbarth – felsőkategóriás járműemelők és klímaszerviz-berendezések
Emanuel – mobil oszlopos emelők tehergépjárművekhez
AHS – teherautó-fékpadok és teljesítménymérők Németországból
Capelec – francia gyártmányú emissziómérők és OBD-olvasók
Stahlwille – hosszú élettartamú szerszámok minden típusú műhelyfeladathoz
Filcar – kipufogógáz-elszívók műszaki vizsgasorokra
Nilfisk – takarító- és tisztítóberendezések ipari felhasználásra
FIAC – kompresszorok rendkívül széles választéka
Space – emelők, melyeknek ár-érték kategóriában nincs párjuk
Chicago Pneumatic – légkulcsok, pneumatikus szerszámok
Profi garázsipari megoldások – azoknak, akik nem kötnek kompromisszumokat.