Szállítási információk

A PeTitan Unipi Áruházban megrendelt termékek a Unipi Technology Brno-i (Csehország) raktárából kerülnek leszállításra.

 

Előre utalás esetén Önnek nevét és a megrendelés azonsosítót a közlemény rovatban feltüntetve az alábbi számlaszámra kell a számlán szereplő összeget elutalni.

PeTitan Kft. 6727 Szeged, Algyői u. 19/A

Adószám: 24696371-2-06

Cégjegyzék szám: 06-09-020508

Számlaszám: 11998006-06193559-10000001

Az összeg beérkezését követő 5 munkanapon belül a kért termékeket futárszolgálattal leszállítjuk az Ön által megadott címre.

A közlemény rovatban az alábbi módon kérjük feltüntetni a megrendelés-azonosítót: Név, Rendelés azonosító: X

 

Személyesen a 6727 Szeged, Algyői u. 19/A szám alatt található irodánkban is átvehetőek a megrendelt termékek, előre utalást követően. Utaláskor a közlemény rovatban mindenképp tüntesse fel a megrendelés számát.

 

Utánvétes megrendelés jelenleg nem elérhető.

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Személyes átvételre a 6727, Szeged Algyői u. 19/A címen előre egyeztetett időpontban van lehetőség. Az átvétel helyszínén értékesítés nem történik! Az összeg utalásakor mindenképpen tüntesse fel az alábbi módon nevét és a megrendelés-azonosítóját:

Név, Rendelés azonosító: X

 

SZÁLLÍTÁS


A szállítási költség a termék árával együtt fizetendő. Az ár Magyarországon belül érvényes.

A termék szállítási költségét alapvetően a termék jellege (mérete, súlya, értéke, stb.) határozza meg, éppen ezért a szállítási díj termékenként változhat.
Amennyiben több terméket is vásárol, a termékek mellett megjelölt szállítási költség módosulhat, ebben az esetben a feltüntetett szállítási költség tájékoztató jellegű.
A pontos költséget a rendelés visszaigazolását jelentő email-ben találja.

 

Az eladó csak a termékért fizetendő vételár kiegyenlítése után postázza a terméket!

Az Eladó nem vállal felelősséget a postai kézbesítés késéséért, ill. meghiúsulásáért az esetlegesen hibásan megadott szállítási adatok következtében.
Mindazonáltal nem tudunk felelősséget vállalni a szállítás során történő, a szállítási szerződésen kívül álló harmadik fél, a Vevő vagy egy előre nem látható és kivédhetetlen ok által okozott késedelemnek, illetve a csomag elvesztésének következményeiért.
De természetesen mindent megteszünk, hogy a Vevő elégedett legyen!

A számlát és a garancialevelet a csomag tartalmazza.

Készítette: OpenCart Magyarország
PeTitan UniPi Áruház © 2021