Jogi Nyilatkozat

A www.petitan.hu honlapon megjelenő tartalom, így a termékleírások, reklámszövegek, a honlap grafikája, saját készítésű termék videók vagy bármely más szerzői mű (a továbbiakban: "mű") szerzői jogi védelem alatt áll.

Amennyiben egy az oldalainkon olvasható termékleírás, reklámszöveg vagy cikk másképp nem jelöli, a mű szerzői vagyoni jogainak jogosultja a PeTitan Kft. mint munkáltatói jogutód.

Az oldalainkon olvasható termékleírások szerzői a leírásokban, ismertetőkben olvasható eltérő rendelkezések hiányában műveik többszörözését az alábbiak szerint engedélyezik: 

1. A www.petitan.hu címről történő kinyomtatás vagy rögzítés háttértárolóra csak személyes használatra engedélyezzük.

2. Semmilyen formában sem engedélyezett a www.petitan.hu oldalon található anyagok többszörözése vagy tárolása elektronikus adattárban. Erre tekintettel tilos a művek fentiektől eltérő bármely technikai módszerrel bármely típusú adathordozóra történő többszörözése, átdolgozása, terjesztése, nyilvánossághoz közvetítése vagy más módon történő felhasználása a PeTitan Kft. írásbeli engedélye nélkül. Ez a tilalom nem érinti az 1999. évi LXXVI. szerzői jogról szóló törvényben szabályozott szabad felhasználási eseteket, amelyekre azonban kizárólag a törvényben meghatározott felhasználói kör részére, illetve a törvényben meghatározott célból és mértékben van lehetőség. A művek bármely más felhasználásához a szerzők írásbeli hozzájárulása szükséges.

Melléklet: A PeTitan Kft. ügyvédje a sorozatos jogsértések miatt megkeresi levélben az összes olyan jogsértőt akik a fentiek bármely pontját megszegték. Kérjük a fentiek tudatában használják a webáruház bármely tartalmát! PeTitan Kft.

Készítette: OpenCart Magyarország
PeTitan UniPi Áruház © 2021