PeTitan Kft. logo 2001 óta a garázsiparban, mostanra több mint
500 műszaki vizsgálóállomáson.
2001 óta a garázsiparban.

BOSCH nagykereskedő partnerek lettünk!

Az „Automotive Service Solutions”, azaz a Gépjárműipari Szolgáltatások területén belül a BOSCH különféle teszt- és javítótechnológiákat, diagnosztikai szoftvereket, oktatásokat és információs szolgáltatásokat biztosít az ügyfelei számára.

Ennek a gépjárműipari üzletágnak lett a PeTitan Kft. a legújabb nagykereskedő partnere. Cégünknél ezáltal beszerezhetővé váltak a BOSCH termékei is:

Bármilyen felmerülő igénnyel forduljanak hozzánk bizalommal. A cégünk és a BOSCH Magyarország közt régóta fennálló gyümölcsöző kapcsolat más területeken is eredményes, melynek köszönhetően a BOSCH mérőműszereinek hardverszintű vizsgasori illesztését végezte el cégünk.

Mit jelent ez Önnek, mint BOSCH fékpad, lengpad, emissziómérőállomás-tulajdonos?

Azt, hogy a magyar szabályozásban várható változásoknak megfelelő, minőségi szoftvert biztosít cégünk, melyet a Bosch Hungary-val együttműködve készítettünk el. A BOSCH eszközök hardverszintű illesztésének köszönhetően az AutoTeszt program vizsgasori és diagnosztikai mérőmoduljai korlátozás nélkül használhatóak, az opcionálisan köthető szoftverkövetésnek köszönhetően garantált a mindenkori törvényi megfelelés.

Ha Önnek az alábbi berendezései vannak és nem AutoTeszt rendszert használ vizsgasorán, keresse meg szakértő kollégánkat és kérje ajánlatunkat:

  • BEA030 vagy újabb motorteszter
  • BEA055 vagy újabb gázelemző
  • RTM430, BEA070 vagy újabb füstölésmérő
  • KTS115 vagy újabb OBD-olvasó


BOSCH műszerekkel kapcsolatos kérdéseikkel vagy megrendelésükkel keressék kollégánkat a +36 70 / 415 4307 telefonszámon vagy a petitan@petitan.hu e-mail-címen.