PeTitan Kft. logo 2001 óta a garázsiparban, mostanra több mint
500 műszaki vizsgálóállomáson.
2001 óta a garázsiparban.

A legújabb Sice kerékkiegyensúlyozó

Ezt a topmodellt Ön is megszerezheti!

Örömmel mutatjuk be kedves ügyfeleinknek a Sice legújabb kerékkiegyensúlyozó berendezését, az S 76E C Touch modellt, melyet az idei Autopromotec kiállításon mutattak be Bolognában!

Az új S 76E C Touch egy érintés nélküli és érintőképernyős kerékkiegyensúlyozó, mely gumiabroncs-szerelő központok, műhelyek vagy autógyártók számára ajánlott, ahol nagy mennyiségű munkát szeretnének a lehető leggyorsabban elvégezni.
Ez a szupergyors, automatikus kerékkiegyensúlyozó működik anélkül is, hogy Önnek bármikor meg kellene érintenie a kereket.

Főbb jellemzők és funkciók:

Teljesen automatikus

Nincs szükség kézi műveletekre az üzemeltetőtől. Az egyik leggyorsabb berendezés a piacon, csökkentett forgatási- és diagnosztikai idővel.

Érintőképernyős kezelőfelület

A grafikus interfész és érintőképernyős technológia a 22"-os szélesvásznú monitoron egyszerre egyszerűsíti és gyorsítja a műveleteket és a programok kiválasztását.

Méretek mérése az érintés nélküli rendszerrel (LASER / SONAR)

Kombinált rendszer, amely magában foglal egy belső lézeres érzékelőt és egy külső szonárt (ES-7). A kerékkiegyensúlyozó automatikusan megméri a kerekeket a kezelő beavatkozása nélkül. A ragasztós súlyok pozicionálására irányuló valamennyi műveletet egyszerűsítették.

ELECTROLOCK kerék-reteszelés

Új automata elektromechanikus rendszer, amely csökkenti a munkaidőt és növeli a kiegyensúlyozás pontosságát.

Diagnosztikai program lehetőség SONAR-PRO kittel

A kerék radiális ütését mérve optimális gumiabroncs-keréktárcsa illesztéssel minimumra csökkenthető a haladás közbeni vibráció.

SMART TYRE SET

Egy speciális gumiabroncs készlet diagnosztikai eszköz a kerékütés és kiegyensúlyozatlanság ellenőrzéséhez (csak Sonar PRO KIT-hez szerelve). Miután az összes kerekeket memorizálta az S76E C Touch, javaslatot tesz a kerekek optimális elhelyezésére a járművön, a maximális kényelem és biztonság érdekében.

Rejtett súly 2.0

Új program, annak érdekében, hogy a külső oldalon található ragasztott súlyokat két egyenlő részre osztva a küllők mögött helyezhesse el. Teljesen önálló működés.

USB frissítés

USB port a perifériák csatlakoztatásához és az egyszerűsített szoftverfrissítéshez.

Helytakarékos kerékvédő burkolat (szabadalmaztatott)

Úgy tervezték, hogy lehetővé tegye a centrírozó fal melletti elhelyezését, és lehetővé tegye a legfeljebb 44"(1117 mm) átmérőjű kerekeken végzett munkát.

OPT Flash

Csökkenti a kerék/felni csatlakozásából eredő dinamikus kiegyensúlyozatlanságot, a rendelkezésre álló javítási lehetőségek fejlett megjelenítése mellett.

WR Súlycsökkentő program

Olyan programok, melyek járműtípustól függően:
● 30%-kal csökkentik a felhasznált súlyok mértékét,
● csökkentik a kiegyensúlyozás idejét,
● láthatóvá teszik a megspórolt súlyok mennyiségét.

RPA

Automatikus rendszer, amely a ciklus végén a megfelelő helyzetbe állítja kereket, és lefékezi, hogy lehetővé tegye a felütős és ragasztós súlyok felrakását.

Lézeres pont

Belső pontforrás lézer, amely nagy pontossággal jelzi a konkrét pontot, ahová a súlyt fel kell helyezni, és nem a síkot. Így még precízebb a kiegyensúlyozási folyamat végeredménye.

LED munkatér megvilágítás

Beépített LED-es munkatér világítással, mely megkönnyíti a felni esetlegesen szükséges megtisztítását és a súlyok felrakását.

3 felhasználó

Lehetővé teszi akár 3 felhasználó számára a gép használatát. Minden operátor saját kedvenc beállításait használhatja. A kerékadat tárolása a felhasználókat szétválasztva történik.

Opciók és kiegészítők:

1. Súlytalan hatás, EL-0 (automata) és EL-R (manuális) kerékemelő, mely csökkenti a kezelő igénybevételét, felgyorsítja a műveletet és biztosítja a kerék tökéletes pozicionálását.
EL-0 PN. 8-21100230
EL-R PN. 8-21100248
2. Kerékütés-mérés: az S 76E C Touch a speciális RRO készlettel diagnosztikai funkciókat is elláthat. RRO PN. 8-21100250
3. A4-es színes, tintasugaras, USB-s nyomtató PN. 8-21120005
4. Nyomtatótartó konzol PN. 8-21200002/90
5. 8 db két oldalú kúpos persely HPC PN. 8-21100244
6. A perselyek tárolására szolgáló tároló RAL 7016 színben PN. 8-21100253/64
7. Adagolókészlet a ragasztható súlyok tekercséhez PN. 8-21100251
8. Ragasztható súly tekercsben. Vas (5 g x 1200 db) PN. 8-21100252