Sice márkabemutató

Gumiszerviz-berendezésekben verhetetlen
Innováció, szabadalmak, megfelelőség
Időtálló, hatékony gépek
A Sice-t 1964-ben alapították, székhelye Correggio, mely Reggio Emilia-ban található, Bolognától 50 km-re. A Sice elsősorban kerékszerelőket és kerékkiegyensúlyozókat gyárt személyautó- és teherautókerekek, gumiabroncsok szerelésére, karbantartására, centrírozására.

Ezen túl, futóműállítók és járműemelők széles termékválasztéka is megtalálható kínálatukban, melyek a gumiabroncs-szervizek minden igényének megfelenek. Az általuk gyártott gépek és tartozékaik számos szabadalommal garantálják a Sice megoldások minőségét és egyediségét a gumiabroncsok legújabb generációihoz is.
Jó néhány Sice berendezés jóváhagyott és hitelesített több neves autógyártó, gumigyártó és tanúsító-szervezet által is. Csak három példa:

S300 kerékszerelő – BMW, Mercedes-Benz, Bridgestone, Continental, Goodyear, Michelin, Pirelli

S45 TOP kerékszerelő – Mercedes-Benz, Bridgestone, Continental, Goodyear, Michelin, Pirelli

S48 TL kerékszerelő – Mercedes-Benz, Bridgestone, Continental, Goodyear, Michelin, Pirelli
WDK megfelelőségű berendezések

Német tanúsítótestület általi jóváhagyás, mely megfelelőség tanúsítja, hogy a kerékszerelő helyesen és biztonságosan képes Run-Flat és UHP abroncsokat szerelni, ezáltal elkerülve az abroncsok tartós vagy potenciálisan veszélyes károsodását.
S1000
S300
S100 PL
S48 TL
S48 PL
S48 TOP
S48 TL PTTL
S45 TOP
S45 PT250
S43 PT250
S42 PT250
S40 A PT 150
A Sice értékesítéseinek több mint 85%-át a világ mintegy 90 országába exportálják.

Mi az Run-Flat abroncs?

Magyar nevén defekttűrő abroncs, mely ellenáll a deflációnak. Ezek a speciális abroncsok lehetővé teszik, hogy – akár megállás nélkül – limitált sebesség mellett, de tovább folytathassuk utunkat általában maximum 80 km-es távon.

Mi az az UHP abroncs?

A vezetési teljesítmény az UHP (ultra nagy teljesítményű) gumiabroncsok kifejlesztésével együtt növekedett, melyek elsőrangú kanyarvételt, vezethetőséget és fékezési jellemzőket biztosítanak a gumiabroncs-technológia fejlődésével összhangban. A gumiabroncs technológia fejlődésének köszönhetően létrejött UHP gumiabroncs 16 hüvelyk vagy annál nagyobb átmérőjű, keresztmetszeti viszonyszáma 55 vagy annál kisebb, és V sebesség besorolású (legnagyobb megengedett sebessége 240 km/h). Megerősített fékezési képességgel, nagy sebességű használhatósági és kanyarodási teljesítménnyel rendelkezik.
A magyarországi kereskedelmével, alkatrész-utánpótlással és szervizeléssel kapcsolatban a PeTitan az egyik legrégebbi partnere a Sice-nek.

Forduljon hozzánk bátran, és segítünk megtalálni az Önnek megfelelő berendezést!
A Sice S1000 kerékszerelő működés közben

A Sice S78 C Touch kerékkiegyensúlyozó bemutatása

A Sice termékpaletta

Kerékszerelők

A kis kihasználtságú, belépő szintű félautomata berendezésektől a iparág csúcsát jelentő teljesen automatikus, rengeteg kisegítő funkcióval rendelkező szerelővas nélküli modellekig.

Kerékiegyensúlyozók

A manuális adatbevitellel működő kijelző nélküli alsókategóriás rétegtől a teljesen automata, LED-es, lézeres és monitorral felszerelt szupercentrírozókig.

Futómű-beállítók

A hagyományos adatátviteli rendszerrel rendelkező CCD/Radio gépektől a 3D-s, kamerás, totemoszlopos kivitelű, nagy kapacitású műhelyek számára tervezett darabokig.

Járműemelők

Minden igényt kielégítő választék, minden típusú feladathoz és járműszervizbe, nagyollóstól a csáposon keresztül a krokodilemelőig.
Ha már rendelkezik Sice berendezéssel

Bármilyen Sice gyártmányú garázsipari berendezéshez keres alkatrészt, legyen az kerékszerelő, centírozó, emelő vagy futómű-beállító – évjárattól függetlenül – nálunk beszerezhető, ha a gyártónál is rendelkezésre áll.

Fontos tudnivalók az alkatrészrendelésről:
● A gyorsan kopó alkatrészeken kívül raktárkészleten minimális terméket tartunk, az alkatrészek rendelésre érkeznek a gyártótól.
● Az alkatrészrendelésnél – az alkatrészek több ezres darabszáma miatt – fontos az alkatrészt a pontos kódja szerint beazonosítani, ez legtöbbször a gép robbantott ábrája alapján lehetséges, melyet elektronikus úton megküldünk a Tisztelt Vásárlónak.
● Amennyiben az alkatrész nincs raktáron, a szállítási idő a megrendeléstől számított minimum 3 hét.
Keresse szakértő üzletkötőinket az alábbi elérhetőségeken:

62/499-212
70/415-43-07
30/942-62-17
petitan@petitan.hu
Szeged, Algyői út 19/A