PeTitan 2017 – A változások éve

2017 – A változások éve
Kedves Olvasók!
– TELEPHELYVÁLTÁS –
Bár évértékelőt nem az évnek ebben a szakaszában szokás tartani, de az idei év már eddig is annyi változást hozott, hogy szeretnénk összefoglalni, mi történt a házunk táján. Az év eleje egy embert próbáló költözés jegyében telt. Mivel kinőttük régi irodánkat, így a vezetőség új telephely után kezdett keresgélni. Az átköltözés – melyet úgy kellett kiviteleznünk, hogy például az ügyfeleink ne maradjanak azonnali távsegítség nélkül – március végén történt a gyönyörűen felújított épületbe, melyet szépen lassan sikerült belakni. Az új helyen egyszerűbb az árukészlet betárolása, könnyen megközelíthető autópályáról, egy új nagy tárgyalóban tudjuk fogadni ügyfeleinket, és a szervizrészleg pedig tágas és remekül felszerelt helyen végezheti a javításokat, gyártásokat. Az épületet a jó idő beálltával egy éjszakába nyúló, jó hangulatú bográcsozással avatta fel csapatunk.
– TERMÉKFEJLESZTÉS –
Az új helyen pedig gőzerővel estünk neki új termékeink fejlesztésének. A tavalyi, papírra vetett tervekből idén már kész termékkel sikerült előállnunk: egy vezeték nélküli technológiát használó nyomástávadóval – melyet már nagy elégedettséggel használnak a tiszaújvárosi MAN szervizben –, illetve több más termékkel, melyet a francia Capelec céggel közösen sikerült megvalósítani. Így már elmondható, hogy a PeTitan nagyrészt saját termékekből tud egy kedvező árú emissziómérő állomást kínálni ügyfeleinek, melyen a gázelemző, a füstölésmérő, és a személy- vagy teherautókhoz használható OBD-olvasó is a „mi gyermekünk”. Ezt a tervek szerint egy saját, teherautós vonalon is remekül használható fordulatszámmérővel szeretnénk kiegészíteni, ez a termék jelenleg még az első tesztek elvégzésének fázisában van.
Termékeinkről honlapunkon találnak bővebb információkat.
Ezek mellett további termékeink fejlesztése is folyik, melyek a kilátásban lévő – a műszaki vizsgáztatást is érintő – törvényi változtatások esetén nyújthatnak jó ár/érték arányú alternatívát kedves ügyfeleinknek.
– ÚJ PARTNEREK –
A piac folyton változik, ezt tudják mind a beszállítók és ügyfeleink is. Mi ezek miatt a változások miatt döntöttünk úgy, hogy ha már ennyi újdonság történt idén, akkor állítsunk fel új elvárásokat magunkkal szemben is, és olyan elvek és szempontok alapján képviseljük mind partnereinket, mind saját magunkat, melyek a garázsipari berendezések, illetve a vizsgasorok terén is azt sugallják a vevőinknek, melyet új jelmondatunk megfogalmaz:
„Profi garázsipari megoldások – azoknak, akik nem kötnek kompromisszumokat.”
Ennek jegyében kerestünk olyan új partnereket, akik képviselik azt a minőséget, melyet mi is elvárunk magunkkal szemben. A dán Stenhoj emelők egyedüli forgalmazójaként az országban pedig szeretnénk, ha vevőink megismerkednének azzal a professzionális minőséggel, amit a Stenhoj nyújt. Termékeik minőségét mi sem bizonyítja jobban, mint a rengeteg gyártói megfelelőség, mellyel rendelkeznek.
Az olasz Emanuel cég olyan különleges emelőmegoldásokat alkalmaz, melyek egyedülállóak. Az ő technológiájukkal nagyobb felépítményű tehergépjárművek, sőt, komplett vasúti szerelvények is megemelhetők.
A szintén dán AC Hydraulic – akinek kizárólagos forgalmazói vagyunk Magyarországon, már hosszú évek óta – is olyan minőséget képvisel, mely miatt egyedülállóan hosszú, 3 és 10 év gyári garanciát adnak termékeire.
A német Beissbarth és az olasz Sice – melynek egyik legrégebbi magyar partnere a mi cégünk – szintén rengeteg gyártói jóváhagyással bizonyítja továbbra is minőségét. A francia Capelec céggel pedig szoros együttműködésben fejlesztünk termékeket a magyar piacra, a vásárlók visszajelzései alapján gépeink minősége bizonyítja, hogy nem felesleges a fejlesztésekre fordított sok munkaóra.
– GYÁRTÓI MEGFELELŐSÉG –
Ezek a cégek mind osztoznak velünk abban a hitben, hogy a minőség mindennél fontosabb szempont, ezért döntöttünk amellett, hogy a fő kínálatunkat az ő termékeikből állítjuk össze. Partnereink olyan csúcsminőségű termékekkel jelennek meg palettánkon, melyet több autógyártó, (Mercedes, BMW, VW csoport) gumigyártó (Michelin, Good Year, Pirelli vagy Bridgestone), vagy minősítő szervezet (WDK) által jóváhagyottak, ennél jobb ajánlólevél mondhatni nem kell.
– MINŐSÉG –
A magyar piacon gyakran felfedezhető, „mindegy, csak olcsó legyen” hozzáállással szemben ezek a termékek magasabb árkategóriát képviselnek, de mi úgy gondoljuk, egy termék minőségére sokkal tovább emlékszünk, mint az árára. A profi termékeinkben annyira bízunk, hogy cégünk a szokásos 1 év garancia helyett Magyarországon egyedülállóan 2 évre emeli ezeknek a termékeknek a forgalmazói jótállását.
– SZAKMAI KIÁLLÍTÁSOK –
Több kiállításon részt vettünk, mint kiállító, az 5. BUSExpon és az első ízben megrendezett Intercars expón, melyek a sok érdeklődőnek köszönhetően szintén sikeresnek mondhatóak. Emellett a Bolognában megrendezett Autopromotec kiállítást is meglátogattuk, melyről új beszállítókat szerezve és sok értékes, új információval felvértezve tértünk haza.
– ÚJ HONLAP –
A változások jegyében a jelenleg is modern alapokon álló honlapunk hamarosan új köntöst fog kapni, az újítások után pedig egy korszerűbb, átláthatóbb és a termékek böngészését megkönnyítő rendszer fogja várni az ide látogatókat, mely immáron mobiltelefonon is kiválóan kezelhető lesz.
Reméljük az elkövetkező években is folytatódnak ezek a sikerek, és a kompromisszumokat nem ismerő hozzáállás elnyeri új és már meglévő ügyfeleink tetszését.
Az alábbi elérhetőségeken érhet el minket:
Központi
szám

62/499-212
Értékesítés,
vizsgasor

70/415-43-07
Értékesítés,
szervizberendezés

30/942-62-17
Számlázás,
iroda

70/629-32-72
Műhely,
szerviz

30/328-85-44
Távsegítség,
szoftver

70/415-43-09
6727 Szeged, Algyői út 19/A