Beissbarth márkabemutató

Hagyomány: innováció!
A Beissbarth egy komoly tradíciókkal rendelkező, több mint 100 éve Münchenben alapított járműipari cég. Az alapítók, Daniel és Hermann Beissbarth, a mindenki által ismert Daimler közeli barátai voltak, és a bajor autóipar 19. század végi úttörőiként számos fejlesztés kapcsolódik a nevükhöz. Érdekesség, hogy ők kapták Németország legelső, 1-es számú rendszámtábláját, mely napjainkban is megtekinthető a Deutsches Museumban. 1951-től kezdve alapítók fiai kifejlesztették az első autóipari felszereléseket.
Ma a Beissbarth több, mint 200 személyt foglalkoztat, akik a gépjárműgyártók számára modern vizsgálati- és szervizfelszereléseket gyártanak, amely megfelelnek az autóipar folyamatosan növekvő elvárásainak. Az elmúlt évtizedekben a cég fókuszában a futóműbeállító, a járművek tesztelésére alkalmas berendezések és a gumiabroncs-szerviz termékek voltak.
A Beissbarth szervizberendezéseket nemzetközi gépjárműgyártók hagyták jóvá és ajánlják (OE), valamint világszerte használják az OE szervizhálózatokban. Az átfogó kutatási és fejlesztési csapat folyamatosan innovatív termékeket hoz létre a piacon. További fontos ügyfélszegmensek közé tartoznak a független garázsok, a gumiabroncs kiskereskedelmi láncai, a gyorsszervizek és a felhatalmazott ellenőrző szervezetek. Mindegyikük különösen értékeli a Beissbarth precízióját és mérési pontosságát – a megfelelően hatékony vizsgálati eljárásokkal együtt.
A Beissbarthnak világszerte 250 nagykereskedő és szolgáltató partnere van, melyeket közvetlenül a müncheni székhelyű szerviz- és értékesítési csapattól és az online szoftverközponton keresztül támogat. A Beissbarth ügyfélszolgálati csapata és a hotline biztosítja a németországi ügyfelek hatékony támogatását. A vizsgálóberendezések fejlesztése, jóváhagyása, marketingje és szervizelése ügyfélorientált, és szoros együttműködésben valósul meg a nagyobb járműgyártókkal.
A Beissbarth megannyi gyártói megfelelőséggel rendelkezik a különböző berendezéseihez, melyek közt megtalálható a Daimler csoport, Ford, Jaguar, Porsche, Nissan, Renault, Toyota, VW csoport és a Volvo is.
Amennyiben kiváló német minőségű szervizberendezést vásárolna, a Beissbarth termékeit megtalálja a PeTitan Kft. kínálatában!

62/499-212
www.petitan.hu