AutopStenhoj márkabemutató

Egy felemelő márka minden szerviz számára!
A jól ismert Autop és Stenhøj márka magasabbra emeli a lécet és új sztenderdeket állít fel a piacon. Az Autop az egyik vezető gyártója a hidraulikus járműemelőknek, a Stenhøj pedig világszerte ismert, mint a felszíni telepítésű emelők, légkompresszorok és hidraulikus prések előállítója.
Az évtizedek alatt több mint 480 000 Autop és Stenhøj műhelyfelszerelést vásároltak világszerte, bizonyítva a két márkának a termékeik minőségét, hosszú élettartamát és megbízhatóságát.
Az AUTOPSTENHOJ prémium globális márka. A legjobb általános élményt nyújtja a prémium műhelyberendezések piacán. Az AUTOPSTENHOJ nem csak prémiumnak számít, hanem minden nap bizonyítja is ezt!
Ezt megígérjük.
Az AUTOPSTENHOJ röviden:

Prémium termékek
Prémium technológia
Prémium szolgáltatás
Globális partnerhálózaton keresztül, prémium megoldásokat kínál, annak érdekében, hogy minden AUTOPSTENHOJ ügyfél élvezhesse a legjobb élményt a termék teljes életciklusa során.
Az ügyfelek előnyei nyilvánvalóak:
Jó minőség, pénz-megtakarítás, megtérülés, világszerte elérhető forgalmazói hálózat.
A Stenhojt a dán születésű Sigurd Stenhoj alapította 1917-ben. 1986-ig a Stenhoj családi tulajdonban volt, majd rövid időre egy befektetési holding részévé vált, és most már 1993 óta ismét családi tulajdonban van. Ma 8 leányvállalat tartozik a Stenhøj Csoporthoz és két másik kapcsolt vállalathoz. Hat országban mintegy 600 munkatársa exportál árut több mint 60 országba világszerte.

A Stenhøj A/S története is 1917-ben kezdődött. Világszerte a műhelyfelszerelések területén vált ismertté, a járműemelő-, kompresszor- és hidraulikus présszegmensben. A Stenhøj az egyik piacvezető járműemelő gyártó világszerte.
Autop Maschinenbau GmbH: Az autop 1949-ben kezdte meg a hidraulikus emelők gyártását, elsősorban gépjárműipari műhelyfelszerelésekre specializálódva. 1996 óta az Autop a Stenhøj csoport tagja. Az Autop jelenleg a hidraulikus kazettás emelők piacvezető gyártói közé tartozik.

AUTOPSTENHOJ: Annak érdekében, hogy minden területen piacvezető márkává válhasson cégük, ezért az Autop & Stenhoj 2016-ban egyesült hogy létrehozzon egy közös és erős márkát.
Az AUTOPSTENHOJ magyarországi képviselete a
PeTitan Kft.
Cégünk minden felmerülő igényre megtalálja Önnek a megfelelő választást!
Járműgyártói megfelelőségek
Az AUTOPSTENHOJ számos járműgyártói megfelelőséggel rendelkezik a különböző emelőihez. Megfelelnek a járműgyártók magas igényeinek olyan téren, mint például a változó áthajtási szélességek, emelőpontok, lengőkaros területek, emelőmagasságok, minimális magasságok, platformszélességek, hosszúságok. Magától értetődik, hogy a korrózióvédelemmel kapcsolatos igényeinknek is megfelelnek, a gyártás során minden fontos biztonsági szempontot szem előtt tartva! Természetesen termékeik CE jelöléssel ellátottak.
A gyártói jóváhagyások a teljesség igénye nélkül:
BMW / Mini
Jaguar
Land Rover
Mercedes-Benz
Opel
Renault
Volkswagen csoport
Volvo
Cégbemutató videó
Az AutopStenhoj legnagyobb Mercedes referenciái
Mercedes-Benz fióktelep Wroclawban, Lengyelországban, mely a maga 10.000 m2-ével az egyik legnagyobb Európában. Az Autopstenhoj összesen 23 darab emelőberendezését használják itt. Ebből 18 db 3,5 tonna teherbírású Masterlift, valamint 5-5 db Biglift és Quattrolift 5, illetve 6,5 tonnás kivitelben.
Mercedes-Benz fióktelep Frankfurtban, Németországban. Összesen 46 kazettás emelő lett itt telepítve a Masterlift és Biglift típusokból vegyesen. Több mint felét a legnagyobb dugattyútávolsággal, multilift kerettel rendelték.
Mercedes-Benz, Centro de Barajas, Madrid, Spanyolország
Az itt található Mercedes szerviz 50(!) darab Stenhoj emelővel áll az ügyfelek rendelkezésére. Az itt telepített emelőberendezések közül a csápos emelők a Maestro 2.30 F, Maestro 2.35 CF-08, Maestro 2.50 F és a Maestro 2.65 F típussal képviseltetik magukat, az ollós emelők pedig a MagiX sorozattal vannak jelen, és ezzel még nem is teljes a lista.
Supreme Motors Ltd., Taiwan
A Taiwani Mercedes-Benznél több, mint 20 Autopstenhoj emelő van telepítve. Az új szervizük vegyesen használ felszíni telepítésű és kazettás süllyeszett emelőt. Megtalálható itt a Twin-ram Masterlift és Profilift, csápos Maestro, négyoszlopos Major, de a MagiX ollós is.
Süllyesztettemelő-telepítés videó
Amennyiben felkeltettük érdeklődését az AutopStenhoj járműemelői iránt, keresse kollégáinkat és kérje árajánlatunkat!
62/499-212
30/942-62-17
70/415-43-07
petitan@petitan.hu