AC Hydraulic márkabemutató

Kizárólag Dániában gyártott garázsipari termékek
Egyedülálló garancia
Nem hobbicélra
Az AC Hydraulic termékek mind "MADE IN DENMARK" termékek, vagyis Dániában készülnek egy modern high-tech termelési üzemben, nagy mértékben robotok, lézeres vágógépek és a legmodernebb CNC gépek által. Az AC Hydraulic A/S 130 tapasztalt és jól képzett embert foglalkoztat, akik mind büszkék rá, hogy a legjobb és leginnovatívabb minőségi termékeket kínálják a piacon. A termékeket egy modern, 10.000 m2-es üzemben fejlesztik, gyártják és értékesítik, emellett rendszeresen új gépekbe és gyártási módszerekbe fektetnek be.
Ahhoz, hogy folyamatosan a fejlesztések élvonalában legyenek, az AC termékfejlesztők igyekeznek javítani a jelenlegi termékválasztékot, és új termékeket fejleszteni a piaci igények kielégítésére. Ezért volt képes az AC Hydraulic erős piaci pozíciót kialakítani és magas szintű ügyfél-elégedettséget teremteni. Az AC sikeresen kifejlesztett egy olyan márkát, amely kiváló minőségű és innovatív megoldásokról ismeretes.
Az AC szem előtt tartja, hogy mindig a legjobb minőséget biztosítsa. Annak érdekében, hogy az általuk gyártott berendezések állandó színvonalat képviseljenek, minden terméket, még a szállítás előtt alaposan letesztelnek. Ez, és sok más szempont az ISO 9001:2000 szabvány szerint tanúsított minőségirányítási rendszerükből származik.
Az AC Hydraulic piacvezető a legtöbb termékterületen, ahol jelen van. Termékkínálatuk világszerte több, mint 50 országban kerül forgalomba. Elosztóhálózatuk gondosan megválasztott kereskedőkből és partnerekből áll, mindegyikük dedikált és professzionális cég. A legtöbb műhelyben Európa-szerte megtalálható legalább egy AC termék – mely garancia Önnek, hogy olyan minőségi terméket használ, amelyre támaszkodhat.
Átfogó víziójuk, hogy az egyik legjobb és legelismertebb hidraulikus eszközök gyártásával foglalkozó vállalat legyenek Európában a szakterületünkön belül. Semmi kevesebb.

„Ez egy folyamatos törekvés a tökéletességre, és talán soha nem tudjuk elérni a 100%-át az összes célunknak...
De megpróbáljuk!„
AC Hydraulic garancia a világ leghosszabb garanciája.

Csakúgy, mint ahogy a termékeik nagy teljesítményt és kiváló minőséget kínálnak, úgy a jótállásuk is különleges. A precíz tervezés, gyártás és tesztelés lehetővé teszi az AC számára, hogy minden egyes termékére fenntartson a megszokottnál több ideig tartó garanciát. Az AC úgy gondolja, hogy a hosszú garancia a mód, hogy megmutassa, hogy megbízhat termékeikben.
Az AC Hydraulic 2017. január 1-től minden terméke esetén 10 év garanciát vállal a keretre, alvázra és acélszerkezetekre, valamint 3 év garanciát vállalnak a hidraulikus rendszerre (szivattyú és henger). A jótállás kiterjed az alkatrészek cseréjére, ha anyaghiba vagy gyártási hiba következik be. A jótállás nem terjed ki a baleset, a visszaélés, az elhanyagolás, a nem megfelelő karbantartás vagy a szokásos kopás okozta károkra. Nem változtattak semmit a feltételekben vagy a követeléskezelésben. Egyszerűen bíznak a minőségi termékeikben annyira, hogy meghosszabbítsák a garanciát 10 év/3 évre.
Példa egy aknaperem-emelőn szemléltetve: A kék részekre egy 10 évre kiterjesztett garancia, míg a piros részekre 3 évig tartó garancia vonatkozik.
Az AC Hydraulic családi tulajdonban lévő vállalat, székhelye Viborgban, Dániában található. A céget 1958-ban alapította Anker Christensen (AC) kovácsmester. Röviddel a kézműves- és javítóműhelyének elindítása után Anker Christensen-t a kiváló minőségű tehergépkocsi- és műhelydaruk tervezése és fejlesztése kezdte foglalkoztatni. Eredeti koncepciója a termelés alapjává vált, és az AC darukat hamarosan Dániában mindenki a jó minőségéről ismerte.
Az emelőberendezések széles választékának kialakítása hamarosan megtörtént, és a kibővített termékskálával a vállalat készen állt exportra. Ma az AC Hydraulic A/S egy közepes méretű, pénzügyileg hatékony vállalat, amely termelésének több mint 80% -át exportálja. A céget a 3. generációs kizárólagos tulajdonosok, Søren és Claus Anker Christensen vezetik.
Amennyiben egy ilyen kiváló minőségű terméket vásárolna, mely még sok évvel később is haszontermelő eszköz lesz, keresse a PeTitan Kft.-t, mely kizárólagos forgalmazója az AC Hydraulic termékeinek Magyarországon.
62/499-212
30/942-62-17
70/415-43-07
petitan@petitan.hu